Skydda ditt hem från brand med plåttak

Risken med brand och eld i ditt hem ska inte underskattas. Det inträffar mellan 20 000 och 25 000 bostadsbränder varje år med nästan 100 avlidna till följd. Att göra ditt hem så brandsäkert som möjligt kan därför skydda dig från en allvarlig tragedi. Eftersom vissa byggmaterial är mer sårbara för brand än andra är det smart att välja de mest brandsäkra när du bygger och renoverar.

 

Några exempel på brandsäkra material är:

  • Betong
  • Tegel
  • Kakel
  • Sten
  • Stål
  • Plåt

Ett av de mest mångsidiga materialen är utan tvekan plåt som är ett mycket formbart material. Om det är dags för en omläggning av taket är plåt det perfekta valet för att göra taket brandsäkert. För det första är plåt inte ett brännbart material och för det andra reflekterar det värme från solen och minimerar värmeökningen. Inte nog med det, ett plåttak har också fördelen att hålla upp till 50 år, så det är verkligen en investering värd alla pengar.

Genomför en takomläggning med hjälp av Kompetens Plåtslageri

En takomläggning bör inte genomföras av vem som helst, utan vad du behöver är ett plåtslageri med kompetens inom plåttak, plåtdetaljer och takvård. Låt familjeföretaget Kompetens Plåtslageri med sina erfarna plåtslagare besiktiga ditt tak och genomföra takomläggningen. Detta plåtslageri har varit verksamma inom takbranschen i över 40 år och är välkända i Stockholm för sin enastående service, kvalitet och innovation. Numera är det cirka 60 personer som jobbar hos plåtslageriet och är verksamma i Stockholm, Uppsala, Sollentuna, Täby, Södertälje, Huddinge och andra närliggande områden. Tveka inte att anlita Kompetens Plåtslageri för att både göra ditt tak brandsäkert och vackert! Låt dig bli inspirerad av alla fantastiska referenser som de presenterar på sin webbplats. Där har du bilder på alla utförda takomläggningar och intressant information om själva projektet.